Medya ve Sinema-TV

DASK Kısa Film Yarışmasına son katılım tarihi 20 Ağustos

Keşke demeden temalı DASK Kısa Film Yarışması'na 24 Haziran - 20 Ağustos 2024 tarihleri arasında, yarışmanın web sitesinden başvurulabilir.

DASK Kısa Film Yarışmasına son katılım tarihi 20 Ağustos

DASK Kısa Film Yarışması Projesi'nin 2024 teması “Keşke Demeden” olarak belirlendi. , 

DASK Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın kesinleşen jüri üyeleri arasında yönetmen İlker Canikligil, Türk Reasürans ve DASK Genel Müdürü Selva Eren, T-Rupt Teknoloji Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Erdik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Noyan Doğan ve Marmara Üniversitesi Film Tasarımı ve Yönetimi’nden Doç. Dr. Yüce Sayılgan yer alıyor.

Hem Halk Oylaması hem de Jüri Değerlendirmesi var

Keşke Demeden” temalı Kısa Filmi Yarışması, tüm vatandaşların katılımına açıktır.
 Ödül kazanan yapıtların yayın hakkı DASK’a aittir. Bu yapıtlar DASK’ın içinde bulunduğu topluluğa ait kuruluşlarda da kullanılabilir ya da yayımlanabilir. Yarışmaya tek eserle başvuru yapılabilir.
DASK tüm projeleri basılı veya elektronik ortamda kamuoyuyla paylaşabilir. Filmdeki senaryoya, kurguya, görüntülere ve bunların teliflerine dair her türlü yasal sorumluluk film sahibi/sahiplerine aittir.
Filmde kullanılan müziklerin telifiyle ilgili her türlü yasal sorumluluk film sahibi/sahiplerine aittir.
Yarışmaya katılan vatandaşlar iletişim ve başvuru formunu eksiksiz doldurmalıdır.

“Keşke Demeden” temalı filmler, önce halk oylamasına sunulacak ve bu oylamayı kazanan özel ödülün sahibi olacak. Halk oylamasında en yüksek oyu alan 10 film, jüri değerlendirmesine sunulacak; kazanan ilk üç film için büyük ödüller sunulacak. Kazanan isimler, özel bir etkinlikte, DASK’ın sosyal medya hesaplarında ve www.daskfilm.com’da ilan edilecek. 

Yorumlar